Salı, Ağustos 19

Beklemek,hep o dönemeçi beklemek...


Gunlerim renk degistirmeye baslamalıydı. Bir yazdır bekledigi gun gelmisti ve otemle-berim arasindaki karari vermem gerekiyordu. ya otemi secip ruhsal yasantima devam edecektim; ya da berimi secip bedenen yasayacaktim kalan gunlerimi. kalin parmaklarimi saclarimin arasinda gezdirdim, top sakallarimi sivazladim ve kedime bir opucuk kondurdum. fotoğraflardan hayat sevgisi kaptim bir an için, kararimi verirken de daha sonra kendimin de fark edecegi uzere gelecekte de aynı gülümsemeyle var olacaktım.

yillardir icimi kasip kavuran bu ayrımın tek kurtulus yolunun bir sekilde bulmuştum. bulamamamın sebeplerinden baslicalari korkakligim ve hayatimda olan onca gereksiz insanla yaşamı sevmememmiydi bilinmez.

Bugun hersey hazirdi. dislerimi fircaladim, saclarimi günler sonra anlamsiz bir sekilde taradim. sanki yeni bir yasama gidiyormuscasina huzur ve umut doluydum, gerek dis gorunus, gerekse zihinsel olarak. mutfaga gittim, cami kapattim ve ardindan tüpü actim. yemek masasindaki koltuguma oturdum, rahat bakislarla tupu suzmeye basladim. kisa bir sure etrafa bakindim, karsimdaki gazete kağıdında küçük bir çocuk tebessümle göz kirpiyordu bana,yada oyle gelmisti. kararimi vermiştim.

dolaptan iki yumurta, yağ çıkartıp, pişirip,kahvaltı yaptım!

2 yorum:

Gökçe dedi ki...

saçlarımı taramayalı uzuuuun zaman oldu ya :D pis kız değilim krem kullanıyorum taranmış gibi oluyo zaten oy pasaklı gibi geldim kendime :D

sende bi değişim seziyorum ben eski halini bilmiyorum ama bir şeylerin değiştiği aşıkar..

hayırdır..
sabah girerim nete genelde ancak hastanedeydim.. yarında endoskopi yapıcak hoca yokum biraz.. kusura bakma saçmalayamıom sık sık :)

Öteki dedi ki...

benim ki zamansızlıktı,yada biraz hayatın verdiği yorgunluk belkide...

Bende bugun çok şıktım,yeşil tişörtümle(önünde i am normal yazıyor),altına klasik eda ile yeşil-siyah converse,açık renkte yeşil şort.bütün kızlar vay be bu kim,yeni mi düştü istanbul'a der gibiydiler:) (abartmaktada üstüme yoktur)

bir değişim var mı biliyorum,güzel birgündü yarılanana kadar...

Koşuşturmalı bir meslek senin ki, bilirim.sağlık meslek lisesi çıkışlıyım,hiç sevmedim hastaneyi;nedeni yok,biçilmiş kaptan muhabbeti vardır ya,benim ki de o hesap galiba.

Yakında yenim dönem başlıyacak,ki yazokulu yeni bitmişken.Sabah okul akşam 6 ile gece 2 iş...saçmalayamamayı sen o zaman gör:)